Uzuner Çetesi Bakan Ali yerli kayanın açıklamarından sonra, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Arama motorlarında, "Uzuner Çetesi kimdir? Uzuner lideri kimdir? Uzuner hangi suçları işlemiştir." soruları aratılıyor. Peki, Uzuner Çetesi kimdir? Uzuner lideri kimdir? Uzuner hangi suçları işlemiştir. İşte tüm merak edilenler..

tutuklama-2

Sinop ve istanbulda kafes operasyonları kapsamında çökertilmiştir.

Ankara’da Junıor Teknoloji festivali Ankara’da Junıor Teknoloji festivali

UZUNER SUÇ ÖRGÜTÜ:

Sinop merkezli, Trabzon ve istanbul olmak üzere 3 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 14 şüpheli şahıs yakalandı. 13 çete mensubu tutuklandı. 1 çete mensubuna adli kontrol kararı verildi. 

tutuklama1
Jandarma Genel Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Sinop İl J.K.lığı tarafından Uzuner olarak bilinen, liderliğini Necati Kerim Uzuner’in yaptığı ve 8 suç örgütü yöneticisinin olduğu Organize Suç Örgütü üyelerine yönelik operasyon düzenlendi.

tutuklama2
Şüphelileri yakalamak için Sinop, Trabzon ve İstanbul olmak üzere 3 ilimizde 12 şüpheli şahsa eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. 
Vatandaşlarımızı bankaların müşteri hizmetleri numarasına benzer numaralardan aradıkları ve kendilerini müşteri temsilcisi gibi tanıtarak dolandıkları, elde ettiği paraları ise kripto paraya çevirdirdikleri tespit edildi.


Operasyonda 40 Milyon Türk Lirası tutarında işlem hacmi olduğu tespit edilen 8 şüpheliye ait toplam 153 banka hesabına mahkeme tarafından el konuldu. 

uzuner ve pelit çetesi

Haber Merkezi