Her mevsime uygun şartlarda üretilen uzun hırka modelleri modası geçmeyen ve her zaman tercih edilen giysilerden biridir. Tasarımı ve renklerine göre birbirinden ayrılan hırkalar, herkes tarafından beğeniliyor. Klasik, spor ve değişik desenlerde üretilen uzun hırkalar, her yaştan kadına hitap eden ürünler arasındadır. 

Uzun Hırka Çeşitleri Nelerdir?

Uzun hırka modelleri tarzlara göre değişiklik gösterir. Sadelik sevenler, daha düz ve soft renkteki hırkaları tercih edebilir. Hareketli ve iddialı modelleri sevenler, asimetrik ve leopar desenli ürünleri tercih edebilir. Spor uzun hırka giymek isteyenler ise buz mavi, beyaz, ekoseli ya da siyah hırkaları kullanabilir. Kumaş olarak pamuk, penye, örgü kullanılır. Hırkalar da farklı aksesuarlar olabilir. Fermuar, düğme ya da kapüşon detayları, hırkalara farklı bir hava katar. 

Uzun Hırka Modelleri Fiyatları 

Uzun hırka modelleri fiyat bakımından birbirinden farklıdır. Özellikler göz önüne alınarak, bir fiyat belirlenir. El örgüsü olan hırkalar daha yüksek fiyatlıdır. Genelde herkesin alabileceği, makul fiyatlar sunulur. https://www.hadisegiyim.com.tr/kadin-hirka-modelleri sitesinden uzun hırka siparişi verebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim