Üç Kız Kardeş, her hafta salı akşamları Kanal D'de izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin 63. bölümü yayınlandı. 63. bölümün yayınlanmasının ardından izleyiciler Üç Kız Kardeş 63. Bölümü izlemek için araştırmalarda bulunuyor. İşte, Üç Kız Kardeş 63. bölüm FULL İZLE! Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça izle! Son bölüm özeti...

üç kız kardeş2-3

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM FULL İZLE

Son bölümü izlemek için tıklayınız.

ÜÇ KIZ KARDEŞ  ÖZET

Dönüş geçmişiyle kavuşmak için çok istekli olsa da beklediği kucak ona kolayca açılmaz. Ancak Dönüş kararlı davranır, tüm sonuçlarına rağmen çıktığı yoldan vazgeçmeyecektir. Diğer yandan yazdığı kitabın etkileri, tüm aileye sirayet eder.

üç kız kardeş4-2

Bahar 11. bölüm yayınlandı! Bahar 11. bölüm yayınlandı!

Derya, Mustafa’ya haber vermeden kendi hayatına dair bir plan yapar. Bu yüzden Mustafa’yla araları daha da sert bir şekilde açılırken, Dönüş’e açıkladığı gerçekler yüzünden ailesiyle de kopma noktasına gelir. Derya tüm yaşadıklarından sonra gözünü karartıp, fevri kararlar verir.

üç kız kardeş3-5

Somer, Kiraz’ın velayetini Mine’den alır; fakat, Mine’nin de kızından vazgeçmeye niyeti yoktur.

üç kız kardeş2-6

Dönüş’ün yazdığı kitap, Türkan ve Somer’in aralarında sulh sağlamalarına vesile olur. Türkan’ın farkında olmadan yaptığı bir hareket, Kartal’ı içine düştüğü karanlıktan az da olsa çıkarmaya başlar.

üç kız kardeş-9

Kalenderlerin evine gelecek olan zarfla, tüm ailenin kaderi yeniden yazılacaktır.

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.