Üç Kız Kardeş, her hafta salı akşamları Kanal D'de izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin 50. bölümü 24 Mayıs'da yayınlandı. 50. bölümün yayınlanmasının ardından izleyiciler Üç Kız Kardeş 50. Bölümü izlemek için araştırmalarda bulunuyor. İşte, Üç Kız Kardeş 50. bölüm FULL İZLE! Üç Kız Kardeş son bölüm tek parça izle! Son bölüm özeti...

ÜÇ KIZ KARDEŞ 50. BÖLÜM FULL İZLE

Son bölümü izlemek için tıklayınız.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 50. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! SON BÖLÜM ÖZETİ

Türkan ve Somer fuar için gittikleri otelde karşılaşınca, aynı esnada Kartal’la da talihsiz bir şekilde tanışırlar. Türkan'ın güzelliği Kartal'ın dikkatini çeker ve ikili böylece tanışmış olur. Somer, Türkan'la girdiği tartışmada oteli ayağa kaldırdı. Bu sırada orada bulunan Kartal duruma müdahale edince gerilim arttı. Somer ve Kartal, birbirlerine yumruk atarken Türkan büyük bir şok yaşadı. Somer, Kartal'la girdiği tartışmadan nasıl çıkacak? 

üç kız kardeş2-5

Türkan, Somer'le yakınlaşıp onu öper. Ancak sonrasında Somer'in yaptığı ihanet itirafıyla Türkan adeta yıkılır. Somer, Türkan'a yaptığı ihanet sonrasında tüm köprüleri yıkar. Türkan duyduklarından sonra artık yolunu sadece bebeğiyle birlikte yürüyüp, mücadelesini de tek başına verme kararı alır. 

üç kız kardeş-8

Rüçhan, Türkan’ın doğmamış bebeğinin katilinin Mine olduğunu Somer’e ispatlamak için harekete geçer. Somer, Mine'nin yaptığı itirafla gerçeği öğrenir ve sinirlerine hakim olamaz. 

üç kız kardeş-7

Türkan duyduklarından sonra artık yolunu sadece bebeğiyle birlikte yürüyüp, mücadelesini de tek başına verme kararı alır. Kartal'ın Türkan'la ilgilenmesi farklı kapılar açacaktır. Türkan da bundan sonraki hayatına dair adımlarını kararlı ve emin bir şekilde atmaya başlar. Kartal'ın yaptığı iş teklifine Türkan'ın cevabı ne olacak?

Haber Merkezi