Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük yankı uyandıran, Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş bu akşam 48. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. İclal Aydın’ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, her hafta yaşanan gelişmelerin ardından izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Son bölüm bitmeden izleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Üç Kız Kardeş 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?  Üç Kız Kardeş 49. bölüm 2. fragmanı izle! İşte tüm merak edilenler...

SON BÖLÜMDE NE OLDU?

2 Mayıs Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş 48. bölümünde Türkan ve Somer'in kaderi artık hâkimin sorduğu soruya verecekleri cevaba bağlıdır.

Türkan, Rüçhan'ın çektirdiği fotoğraflarla mahkemede Somer'in kullanacağını hatta fotoğrafları Somer'in çektirdiğini düşünür. Somer'in kendisine yaptığı haksızlığa isyan eden Türkan, Somer'e ağır sözlerle karşılık verir. Somer, Türkan’ın elindeki fotoğraflar konusunda Rüçhan’ı ele vermemek için tüm suçu üstlenir.Somer ve Türkan, artık tarafı olmadıkları bir yanlış anlaşılmanın kurbanı olmuşlardır. Türkan, bir inat uğruna Somer'den boşanmakta kararlıdır. Somer ve Türkan'ın boşanacağı tarih belli olur ve ikili resmen köşe kapmaca oynar.

Türkan, Nesrin'i ziyarete gittiğinde Kormanlar'ın şirketinde neden çalıştığını söylemek zorunda kalır. Ayrıca bebeğinin adını Somer koyacağını söyleyen Türkan, Nesrin'den resmen azar yer. Türkan'ın Somer'den boşanmayacağını düşünen Nesrin, Türkan'a baskı kurar. Rüçhan, Türkan'ın kendisini geliştirebilmesi için hoca tutar. Türkan, bilgisayar ve İngilizce öğrenmek için çalışmalara başlar. Ancak Somer, Türkan'ın yanında hocayı görünce kıskançlık krizine girer. Rüçhan, Türkan ve Somer’i boşanma kararlarından döndürmek için bir adım atar. Rüçhan’ın bu adımıyla birlikte ikilinin cephesinde duygusal anlar yaşanır. Türkan ve Somer, Rüçhan'ın yapmış olduğu planla evliliklerine bir şans daha verecek mi?

ÜÇ KIZ KARDEŞ 49. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Üç Kız Kardeş 49.bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

ÜÇ KIZ KARDEŞ 48. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.