Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük yankı uyandıran, Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş bu akşam 45. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. İclal Aydın’ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, her hafta yaşanan gelişmelerin ardından izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Son bölüm bitmeden izleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki, Üç Kız Kardeş 46. bölüm fragman yayınlandı mı?  Üç Kız Kardeş 46. bölüm fragmanı izle! İşte tüm merak edilenler...

SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Üç Kız Kardeş 11 Nisan Salı akşamı yayınlanan 45. bölümde Türkan’ın tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışırken vereceği sınavlar da onu sınamaya devam eder.

Rüçhan ise Sevilay’ı kendi evinde gördükten sonra, düzenini geri almak için harekete geçen Rüçhan, kıyameti koparır. Sevilay'ı yaka paça dışarıya atan Rüçhan, adeta cinnet geçirir. Özer ise Somer'in engeline takıldığı için Sevilay'ı Rüçhan'ın elinden alamaz. Rüçhan, Özer'in kendisinden aldığı servetini yeniden kazanmak için harekete geçer. Özer ise Rüçhan'a hemen boyun eğmez. Rüçhan Mine'nin ve Somer'in haklarını devralarak Özer'in karşısına çıkar. Rüçhan'ın Mustafa ve Özer'in işbirliğini bozmak için yeni planları vardır.

Türkan içine düştüğü tehlikeli durumdan kendini kurtarmaya çalışırken, o anda hiç beklenmeyen sürpriz bir misafir Türkan’ın yardımına koşar. Mustafa, Türkan'a saldıran kişiyi yere yatırıp döverken, Türkan yaşadığı şokun etkisiyle ağlama krizine girer. Türkan yaşadığı korku dolu anlardan sonra yalnız kalmaktan korkarken, hareketleri de yavaş yavaş Somer’in dikkatini çekmeye başlar. Türkan, Somer'e yaşadıklarından bahsedecek mi? Somer, Türkan'ı koruyabilecek mi? Türkan'a saldıran adam serbest bırakılınca intikam almanın peşine düşer. Türkan korku içinde evde tek başınadır ve korktuğu başına gelir. Sopalarla, taşlarla Türkan'ın evine saldıran kalabalık yürekleri ağza getirir. Türkan, bu cehennemden nasıl kurtulacak?

ÜÇ KIZ KARDEŞ 46. BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Üç Kız Kardeş 46.bölüm fragmanı yayınlandı!

ÜÇ KIZ KARDEŞ 46. BÖLÜM FRAGMANI

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.