İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç kız kardeş gündemden düşmüyor. 44. bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor.  Yayınlanan ilk bölümünden itibaren büyük bir yankı uyandıran Üç kız kardeş dizisinin 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.  Üç kız kardeş dizisinin 45. bölüm 2. fragmanını izle! Ömer dizisinde 45. bölümde ne olmuştu? İşte tüm merak edilenler...

NE OLMUŞTU?

Üç Kız Kardeş 4 Nisan Salı akşamı yayınlanan 44. bölümde Türkan, öğrendiği bir bilgiyi Somer’le paylaşınca Somer’in gözü döner ve soluğu babasının yanında alır.

Türkan, Somer’le birlikte mahkemeye gitmek için hazırlanır. Rüçhan, Türkan’ı gitmemesi için engeller. Somer ise beklemediği bir çıkışla karşı karşıya gelir. Türkan, bahaneyle boşanma davasına gitmez. Sevilay ise Rüçhan’ın yokluğunu fırsat bilerek, Özer’in yanındaki yerini sağlamlaştırmak için tehlikeli adımlar atar. Özer, Sevilay’ın amansız hastalığa yakalandığını öğrenince şoke olur. Sevilay, şimdi ne yapacak? 

Somer bir yandan annesinin dertlerine çözüm ararken, diğer yandan da Türkan’la ilişkisini tekrardan düzene oturtmaya çalışır. Türkan ve Somer arasında dengeler yavaş yavaş değişir. Artık Somer kaçar, Türkan kovalar. Rüçhan’ı polise veren kişinin Özer olduğu ortaya çıkar. Rüçhan’ın olayında suç görünen Nesrin de görüntülerle ilgili Özer’den duyduklarının ardından, Türkan ve Rüçhan’ın karşısına çıkıp gerçekleri tek tek açıklar. Rüçhan’ın dünyası adeta başına yıkılır. Somer’in Rüçhan için verdiği mücadele devam eder. Rüçhan, Türkan’ın yanından ayrılmaz ve bir umut Özer’in kendisinden aldığı her şeyi geri alabilmenin yollarını arar.

Türkan, Somer’in tüm çabalarına rağmen gururundan vazgeçmediği için Somer’e başka bir şans bırakmaz. Somer, artık kaçan taraftadır ve Türkan da kovalayan taraftadır. Somer, Türkan’ı kıskandırmak için her yolu dener. Türkan, Somer'in ısrarıyla yalnız kalmaya devam eder. Ancak mahallesinde bulunan bir adam Türkan'ı gözüne çoktan kestirmiştir. Türkan her fırsatta kaçmaya çalışsa da sonunda çaresiz kalmıştır. Türkan'ın başı belaya girer. 

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı 20.00'da Kanal D'de!

ÜÇ KIZ KARDEŞ 45. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.