Akıllı telefon uygulaması üzerinden taksi çağırma hizmeti veren Uber, Covid-19 aşısı yaptırmak için İstanbul ve Ankara’daki devlet hastanelerine gidenlere  iki ücretsiz yolculuk hediye edeceğini duyurdu.  Kampanya hakkında konuşan Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, bu kampanya için 1 milyon TL bütçe ayırdıklarını dile getirdi.

Uber, Türkiye’deki aşılama sürecine destek olmak amacıyla önemli bir projeye imza attı. 24 Mayıs tarihi itibariyle başlattığı kampanya ile  Covid-19 aşısı yaptırmak için İstanbul ve Ankara’daki devlet hastanelerine giden herkese UBERAŞI koduyla kullanabilecekleri iki ücretsiz yolculuk hediye ediliyor. Uygulamaya göre aşı olmak isteyen Uber kullanıcıları, randevu belgelerini göstererek 40 liraya kadarki yolculuklarda ücret ödemeyecek.

 BAHADIRLI: AŞILAR  SALGINI YENMEK İÇİN TEK UMUDUMUZ

Uber’in bu kampanya için 1 Milyon TL bütçe ayırdığını belirten Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, “Tüm dünyada yaşanan bu pandemi döneminde aşılar  salgını yenmek için tek umudumuz. Türkiye’de devam etmekte olan aşılama sürecinde Uber kullanıcılarına aşı olmaya gidiş ve dönüş yolculuklarında destek sağlayabileceğimiz için çok mutluyuz” dedi.

Uber'in resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ise şu şekilde: "UBERAŞI kodu ile İstanbul ve Ankara’daki devlet hastanelerine aşı için giden tüm kullanıcılarımıza gidiş dönüşte iki ücretsiz yolculuk hediye ediyoruz! Kendiniz veya bir yakınınız için kullanabilirsiniz."

 
“KULLANICILAR UBERAŞI KODUYLA DEVLET HASTANELERINDEKİ AŞI MERKEZLERİNE GİDEBİLECEK”

Akıllı telefon uygulaması üzerinden taksi çağırma hizmeti veren global teknoloji platformu Uber,  aşılama sürecine destek olmak amacıyla, Covid-19 aşısı için devlet hastanelerine ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor. Kampanya çerçevesinde İstanbul ve Ankara’da aşı olacak kullanıcılar UBERAŞI koduyla devlet hastanelerindeki aşı merkezlerine gidip evlerine geri dönerken kullanabilecekleri iki ücretsiz yolculuk hakkına sahip olacaklar.

“YALNIZCA BAŞLANGIÇ VEYA BİTİŞ NOKTASI DEVLET HASTANELERİNDEKİ AŞI MERKEZLERİNDE OLAN YOLCULUKLAR IÇIN FAYDALANILABİLECEK”

UBERAŞI kodunu uygulamaya girerek faydalanılabilecek bu kampanya 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü başladı.. Kampanyadan yalnızca başlangıç veya bitiş noktası devlet hastanelerindeki aşı merkezlerinde olan yolculuklar için faydalanılabilecek. Kampanya başka indirim veya promosyon ile birleştirilemeyecek. UBERAŞI kodu iki yolculukta kullanılabilecek ve yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 40 TL olacak.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI DA UNUTULMADI

Uber, geçtiğimiz günlerde de koronavirüs salgınında kahramanca mücadele eden hemşireler ve sağlık çalışanları  için 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü’nde o güne özel Uber12Mayıs koduyla UberTaksi ile ücretsiz seyahat edebileceklerini duyurmuştu.. Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, ’’Dünyada yaşanan bu salgın döneminde hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız ülkemizde olağanüstü bir çaba gösterdiler. Uber olarak hepimizin hayatına dokunan ve kapanma döneminde tüm gücüyle çalışmaya devam eden değerli hemşirelerimiz ile tüm sağlık çalışanlarına 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü vesilesiyle teşekkür etmek istedik.” dedi.

(Ekin Hazal DOĞRUYUSEVER)

Editör: TE Bilisim