Twitter Blue abonelik hizmetini Türkiye'de resmen başlattı. Twitter kullanıcıları, Blue abonelik sayfasını açtıklarında Türkiye fiyatıyla karşılaşıyor. Peki, Twitter mavi tik ücreti ne kadar? İşte Twitter Blue'nun şoke eden Türkiye fiyatı...

Twitter Türkiye mavi tik ücreti belli oldu! Sosyal medya devi Twitter, geçtiğimiz Ekim ayının sonlarında milyarder iş insanı Elon Musk tarafından satın alındı. Musk'ın devrim niteliğinde özellikler getirdiği Twitter'ın en dikkat çeken köklü değişimi ise 'mavi tik' olarak bilinen doğrulanmış hesap rozetlerini ücretli hale getirmesiydi. Musk'ın bu yeniliği ilk başlarda bazı sorunlara yol açsa da o kadar çok beğenildi ve tuttu ki teknoloji devi Meta da Instagram ve Facebook için doğrulanmış hesap rozetlerini ücretli hale getirmeye karar verdi. 

TWİTTER BLUE NEDİR?

Twitter Blue, hesabınıza mavi onay işareti eklemenin yanı sıra Tweeti Düzenle gibi belirli yeni özelliklere erken erişim sunan katılım tabanlı, ücretli bir aylık aboneliktir. 

TWITTER BLUE TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?
Öte yandan, Twitter Blue'nun Türkiye'ye ne zaman geleceği büyük merak konusuydu. Bir süredir Türkiye'deki cihazlarda Twitter Blue abonelik hizmeti menüsü bulunuyordu ama henüz mavi tik satışları başlamamıştı. Sonunda, Twitter Türkiye'de mavi tik satışını başlattı ve Blue abonelik hizmetinin Türkiye fiyatı da belli oldu. Peki, Twitter Blue Türkiye fiyatı ne kadar?

TWITTER MAVİ TİK TÜRKİYE FİYATI
Twitter mavi tik Türkiye fiyatı iki kategori altında açıklandı: Aylık ve yıllık abonelik. Buna göre, eğer aylık ödeme yapmak isterseniz, Twitter Blue Türkiye fiyatı 150 TL. Ancak eğer yıllık abonelik yapmak isterseniz, aylık olarak ödeyeceğiniz meblağ 130,83 TL'ye düşecek.

Ayrıca Twitter Blue abonelik fiyatı iOS'ta daha fazla. iOS (iPhone) cihazlar üzerinden Blue abonelik hizmeti yaparsanız aylık ödemeniz gereken tutar 209 TL, yıllık abonelik yaparsanız ise toplam tutar 2 bin 199 TL.

Haber Merkezi