Eskişehir’de sıcak simit uzun kuyruklara sebep oldu Eskişehir’de sıcak simit uzun kuyruklara sebep oldu

Erzurum'un Uzundere ilçesinde, Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk ve tek süs tavuk çiftliğine sahip olan Turgut Canbaş, "Harikalar Diyarı" adını verdiği yaşamı ile adeta bir başarı hikayesi yazdı.

2016 yılında başladığı tavuk yetiştirme sevdası, Turgut Canbaş’ı şimdilerde 300 adet süs tavuğu ve çeşitli hayvanların bulunduğu bir çiftlik sahibi yaptı. Turgut Canbaş, artık Türkiye'nin dört bir yanından gelen taleplere yetişemediğini söylüyor.

Özel türdeki tavuklarını Türkiye genelindeki hayvan severlere ulaştıran Turgut Canbaş, sosyal medya sayfası sayesinde çiftliğinin kapısını her gün dünya genelindeki ziyaretçilere de açıyor. Başarılı girişimci sosyal medya kanalı "Harikalar Diyarı" ile geniş kitlelere ulaşıyor. Kanalında hayvanlarla ilgili videolar paylaşan ve onlarla kurduğu bağı kendisine has üslubuyla anlatan Turgut Canbaş, 233 bin aboneye sahip ve her gün sayfasına hayvanlara dair videolar yüklüyor. Yetiştirdiği hayvanların günlük yaşamlarını içeren videoları kısa sürede yüz binlerce izleniyor. Bu da onun etkileyici çiftliği ve hayvanlarıyla olan bağını milyonlarca insanla paylaşmasını sebep oluyor.

İHA

Editör: İrem Akbaş