Trendyol, “KOBİ Kredisi Pazar Yeri” projesi ile KOBİ ve esnafı özel ticari kredi teklifleriyle buluşturacaklarını duyurdu.

Satıcıların ulusal ve uluslararası arenada daha güçlü bir şekilde rekabet etmesine ve işlerini büyütmesine yönelik çalışmalarını sürdüren Trendyol, “KOBİ Kredisi Pazar Yeri" projesi kapsamında Akbank, Fibabanka ve VakıfBank ile iş birliği gerçekleştirdi. Proje ile KOBİ’lerin, avantajlı ticari kredi olanaklarına erişimini sağlayan şirket, satıcıların nakit ihtiyaçlarını karşılayarak büyümelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Erzurum 6 ayda 178 marka üretti Erzurum 6 ayda 178 marka üretti

Proje kapsamında Trendyol satıcıları, kullandıkları satıcı paneli üzerinden kredi limitlerini öğrenebiliyor. Şubeye gitmelerine gerek kalmadan iş birliği kapsamındaki bankaların müşterisi olabiliyor ve ticari kredilerden yararlanarak ihtiyaçları olan finansmana uçtan uca dijital olarak ulaşabiliyor.

Sağladığı teknolojik altyapı ve e-ihracatı geliştiren çözümlerle satıcılarının e-ihracatta geçtiğimiz sene 650 milyon dolarlık bir ihracat hacmi oluşturmasına da olanak tanıyan şirket, satıcıları finansal kurumların farklı finans ürünleriyle buluşturmaya devam edecek.

Kaynak: İHA