Aşk hayatı ile gündem olan Travis Kelce, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. arama motorlarında, "Travis Kelce kimdir? Travis Kelce kaç yaşında, nereli? Travis Kelce sevgilisi kim?" soruları aratılıyor. Peki, Travis Kelce kimdir? Travis Kelce kaç yaşında, nereli? Travis Kelce sevgilisi kim? İşte tüm merak edilenler...

shcz08ej2eowvjhhwakj

Travis Kelce, National Football League (NFL) adlı Amerikan futbolu ligine mensup olan Kansas City Chiefs takımının bir oyuncusudur. 5 Ekim 1989 tarihinde doğan Kelce, Amerikan futbolunun en iyi tight end'lerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum kimdir?

Kelce, üniversite kariyerine Cincinnati Üniversitesi'nde başladı ve orada kolej futbolu oynadı. 2013 NFL Draftı'nda Kansas City Chiefs tarafından üçüncü turda seçildi ve o zamandan beri bu takımın bir parçası olarak kariyerini sürdürüyor.

NFL kariyeri boyunca Travis Kelce, üstün yakalama yetenekleri, hızı ve atletizmi ile dikkat çekti. Birçok defa Pro Bowl'a seçildi ve 2019 yılında Kansas City Chiefs ile Super Bowl şampiyonluğu yaşadı. Aynı yıl NFL Yılın En Değerli Oyuncusu (NFL MVP) ödülünün tight end pozisyonunda ilk kez kazananı oldu.

Travis Kelce, hem saha içindeki performansı hem de dış sahada sosyal etkinliklerdeki katılımıyla tanınır ve NFL'deki en etkileyici oyunculardan biri olarak kabul edilir.

Ekran Alıntısı-58

Taylor Swift ile olan ilişkisi ile kendisinden söz ettiriyor.

Editör: İrem Akbaş