Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında gerçekleştirilen TOKİ kura çekilişleri ertelenmişti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kuraların kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu. Buna göre; 8-14 Mart 2023 tarihleri arasında İzmir TOKİ kura çekilişi noter huzurunda ve canlı yayında düzenlenecek olup hak sahipleri isim listesini öğrenebilecek. Peki; TOKİ İzmir kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte tüm bilgiler...

KURALAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR! 
Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında gerçekleştirilen TOKİ kura çekilişleri ertelenmişti.

TOKİ kura çekilişlerinin başlayacağı tarih belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kuraların kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.

Buna göre, 8-14 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek TOKİ kura çekilişi ile İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ sonuçları açıklanacak.

İZMİR TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ BAŞLADI MI?
TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında İzmir TOKİ kura çekimi 8 Mart Çarşamba günü başlayacak ve 14 Mart 2023 Salı günü sona erecek.

Konutlar Merkez, Menemen, Güzelbahçe, Urla, Selçuk, Torbalı, Seferihisar, Aliağa, Kemalpaşa, Dikili, Tire, Bergama, Karaburun, Kiraz, Kınık ilçelerinde emekli, engelli, genç kategorilerinde saat 10.00'da başlayan çekiliş ile hak sahiplerini buluyor.

İşte ilçe ilçe tarihler: 
8 MART: Merkez

9 MART: Menemen

10 MART: Güzelbahçe, Urla, Selçuk

11 MART: Torbalı, Seferihisar

12 MART: Aliağa, Kemalpaşa

13 MART: Dikili, Tire

14 MART: Bergama, Karaburun, Kiraz, Kınık

Kurayı canlı izlemek için tıklayınız. 

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.