Milyonları ekranlara kilitlemeyi başaran ve her yeni bölümüyle nefes kestiren The Last of Us, yayımlanması planlanan yeni sezon ile gündem oldu. Pedro Pascal, Bella Ramsey ve Gabriel Luna gibi isimlerim başrol aldığı Las of Us, detaylarıyla çokça araştırıldı. Dizinin yakın takipçileri 9. dölümle final yapan Last of Us yeni sezonunu araştırmaya başladı. Peki, Last of Us ikinci sezon ne zaman? The Last of Us yeni sezon ne zaman yayımlanacak, tarih belli mi? detaylar haberimizde…

Her saniyesi gerilim ve heyecan dolu hayatta kalma oyunuyla milyonların gönlüne taht kuran The Last of Us, dijital platformlara uyarlanan dizisiyle büyük beğeni topladı. Kaliteli ve samimi oyunculuk, dikkati çeken doğası ve başarılı sahneleriyle kısa sürede adından söz ettiren, oyunun da yayımlanmasıyla işi kolaylaşan dizi sezon finali yapıyor. Last of Us sezon finalinin ardından yeni sezonla gelecek mi sorusu şimdiden merak edildi. Hal böyle olunca Last of Us ikinci sezon ne zaman? The Last of Us yeni sezon ne zaman yayımlanacak, tarih belli mi? sorularına yanıt aranmaya başlandı.

ttttt

LAST OF US İKİNCİ SEZON NE ZAMAN?
Her hafta düzenli olarak online platformda yayın yapan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Last of Us’un çekimleri Haziran 2022’de tamamlandı. Play Station oyunu olarak kendini sevdiren ve dijital platformlara dizi olarak evrilen Last of Us, dünyada yaşanan büyük bir salgın hastalığı konu ediniyor. Konusu ve kaliteli sahneleri gereği çok yoğun ilgi gören Last of Us yeni sezon çalışmaları devam ettiği öğrenildi. Temmuz 2021’de ilk çekimleri başlayan ve Haziran 2022’de tamamlanan dizinin kısa sürede ikinci sezonla geri dönmesi bekleniyor.

THE LAST OF US YENİ SEZON NE ZAMAN YAYIMLANACAK, TARİH BELLİ Mİ?
Maalesef hayır The Last of Us yeni sezon ya da ikinci sezona dair bir bilgi yayımlanmadı. HBO Max’te yayımlanan Türkiye’de ise BluTV’de yayım yapan dizinin yeni sezon tarihine ilişkin bilgi paylaşılmasa da 2024 yılının ilk üç ayı içerisinde hayranlarıyla buluşması bekleniyor. Last of Us birinci sezonda yayımlanan 9 bölümün ardından sezon finali yapacak. Dizinin 10’uncu bölümü ekranlara gelmeyecek. Gelecek yıl yayımlanması beklenen yeni sezonda 1. bölümle başlangıç yapacak.

ttt-2

LAST OF US BİTTİ Mİ?
Ülkemizde de ciddi derecede izleyiciye sahip olan dizi bitmedi. The Last of Us final kararı aldı söylentileri doğru değil. Dizi kısa sürede yeniden takipçileriyle buluşacak. Fakat 13 Mart Pazartesi günü yayımlanan birinci sezon 9. bölümüyle sezon finali kararı alındı.

THE LAST OF US OYUNCULARI KİM?
Pedro Pascal - Joel
Bella Ramsey - Ellie
Gabriel Luna - Tommy
Anna Torv - Tess
Nico Parker - Sarah
Merle Dandridge - Marlene
Nick Offerman - Bill
Murray Bartlett - Frank
Storm Reid - Riley
Terry Chen – Cpt. Kwong
Josh Brener – Murray
Nelson Leis – Josiah
Ana Rice - Nurse

tttt

LAST OF US NE ZAMAN YAYIMLANIYOR?
Haftanın pazartesi günü yeni bölümüyle yayımlanması planlanan dizi bir istikrar göstermekten ziyade bazen 4 gün, bazen 7 gün arayla yayımlandı. Last of Us birinci sezon yayımlandığı tarihler şöyle:

Bölüm: 16 Ocak
Bölüm: 22 Ocak
Bölüm: 29 Ocak
Bölüm: 5 Şubat
Bölüm: 10 Şubat
Bölüm: 19 Şubat
Bölüm: 26 Şubat
Bölüm: 5 Mart
Bölüm: 13 Mart

THE LAST OF US DİZİSİ KONUSU NEDİR?
Küresel bir salgının medeniyeti yok etmesinin ardından, hayatta kalan sağlam biri, insanlığın son umudu olabilecek 14 yaşındaki bir kızın sorumluluğunu üstlenir. Last of Us, Joel ile Ellie’nin nefes kesen macerasını konu ediniyor.

Haber Merkezi