Ankara’da sağanak nedeniyle bazı metro istasyonları hizmet dışı kaldı Ankara’da sağanak nedeniyle bazı metro istasyonları hizmet dışı kaldı

Türkiye'nin tanınmış hakem yorumcularından Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye sert bir meydan okuma yaptı. Çakar, Derin Futbol Programı'nda yaptığı açıklamalarda, Büyükekşi'nin telefonuna FETÖ terör örgütünün haberleşme aracı Bylock'u indirdiğini iddia ederek, "Elinden geleni ardına koyma Büyükekşi. Çünkü ben koymayacam" şeklinde konuştu.

ahmet çakar 4

Ahmet Çakar'ın Derin Futbol Programı'nda yaptığı açıklamalardan bazı önemli noktalar şu şekilde:

"Sen kimsin be Mehmet Büyükekşi, her tarafın ekşi olsa ne olur, tatlı olsa ne olur. Sen önce Türkiye’ye Bylock’u telefonuna niye indirdiğinin hesabını ver zannetme ki bu iş burada bitecek."

Halil Umut Meler hakemliği bıraktı mı? Halil Umut Meler hakemliği bıraktı mı?

"Büyükekşi, Derin futboldaki bütün programlarda sana bunu Türk milleti adına sorucam. Sen hangi saikle, hangi gerekçeyle telefonuna Bylock’u indirdin? Sen bırak bizimle aşık atmayı, biz istediğimiz gibi konuşuruz sadece Allah’a ve Türk kanunlarına hesap veririz."

Faruk Koca (3)

Faruk Koca’nın AK Parti'den ihraç edilecek Faruk Koca’nın AK Parti'den ihraç edilecek

'' Ben şimdi Türk milleti adına soruyorum, Bylock Maçkolik değildir. Google’a girersin yüklersin. Bylock Garanti bankası, Akbank’ın internet şubesi gibi değildir, girersin yüklersin."

G B F4 Caw Xk A Aj H Od

Başkan Mehmet Büyükekşi ise henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, futbol camiasında bu gelişme geniş yankı buldu. Derin Futbol Programı'nın ilerleyen bölümlerinde, Büyükekşi'nin bu iddialara nasıl cevap vereceği ve konunun hangi boyutlara ulaşacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haber Merkezi