Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'un başrolünü paylaştığı "Tetikçinin Oğlu" dizisinden merakla beklenen ilk fragman yayınlandı. İkilinin dizisi, FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Şevket Çoruh, Timuçin Esen, Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan başrolünde yer aldığı Tetikçinin Oğlu dizisinin çekimleri devam ediyor. FOX TV'de yayınlanacak olan diziden ilk fragman da geldi.

tetikçinin oğlu


İLERLEYEN GÜNLERDE EKRANA GELECEK
Çok yakında FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan yeni dizi 'Tetikçinin Oğlu'nun yapımını O3 Medya ve Same Film, yapımcılığını Saner Ayar ile Ömer Durak üstleniyor. Genel hikaye ve senaryosu Gökhan Horzum'a ait olan dizininin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek oturuyor. Dizinin yayın tarihi ise henüz bilinmiyor.

tetikçi

TETİKÇİNİN OĞLU'NUN KONUSU NE?
Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'u ilk kez bir araya getiren dizide, İskender'in (Şevket Çoruh) oğlu bir kaza sonucu vefat eder. Suçlanan ise Korkmaz'ın (Timuçin Esen) 22 yıl önce kaybettiği ve yıllardır aradığı oğlu, Metin (Genco Özak). Artık iki dost karşı karşıyalar; biri oğlu öldüğü için, diğeri ise oğlu ölmesin diye…

tetikçii

TETİKÇİNİN OĞLU OYUNCULARI KİM?

Şevket Çoruh - İskender
Timuçin Esen - Korkmaz
Genco Özak - Metin
Sezin Akbaşoğulları - Huri
Serhat Kılıç - Esat
Bahar Şahin - Sibel
Esra Kızıldoğan - Nursel
Aybike Turan - Kiraz
Kaya Akkaya - Sarp
Baran Can Eraslan - Yunus

TETİKÇİNİN OĞLU FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ.

Haber Merkezi