FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan yeni diziTetikçinin Oğlu’nun yapımını O3 Medya ve Same Film, yapımcılığını Saner Ayar ile Ömer Durak üstleniyor. Genel hikaye vesenaryosu Gökhan Horzum’a ait olan dizininin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek oturuyor. Dizinin oyuncuları gündem olurken dizide yer alacak Aybike Turan ise araştırılmaya başlandı. Peki Aybike Turan kimdir? İşte merak edilenlerin yanıtı...

AYBİKE TURAN HANGİ ROLDE OLACAK?

Tetikçinin Oğlu dizisinde oynayacak olan Aybike Turan "Kiraz" karakterine hayat verecek.

AYBİKE TURAN KİMDİR?
1988 yılında Kırıkkale'de dünyaya geldi. İki yaşındayken ailesiyle İzmir'e yerleşti.

2006 yılında Karşıyaka Anadolu Lisesi'nden mezun olup, endüstri mühendisliği okumak için İstanbul'a, Sabancı Üniversitesine geldi. Bir yandan mühendislik okurken bir yandan da her zaman yapmak istediği tiyatro ile ilgilenmeye başladı. 2011 yılında üniversiteden mezun oluncaya kadar tiyatro kulübünde aktif olarak görev aldı; oyunculuk ve yönetmenliğin yanında kulüp başkanlığı da yaptı.

2011 senesinde Şahika Tekand Studio Oyuncuları'na başladı ve iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldı. Aynı zamanda Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde yüksek lisans yapmaya başladı ve 2014 yılında tezini vererek mezun oldu.

Hem sahne üstünde hem de kamera karşısında çeşitli projelerde yer aldı. Ayrıca İstanbul Drama Sanat Akademisi ve Ragıp Savaş Sanat Akademisi'nde yaratıcı drama eğitimi verdi.

2017 yılında Maltepe Üniversitesi'nde Sinema Televizyon Doktorası yapmaya başladı.

Haber Merkezi