Sosyal Medya fenomeni YouTuber Testo Taylan'ın hayatı yurttaşlar tarafından araştırılıyor. Arama motorlarında, '' Testo Taylan kimdir? Testo Taylan kaç yaşında? Testo Taylan nereli? Testo Taylan'ın gerçek adı ne? Testo Taylan ne mezunu? Testo Taylan'ın boyu ve kilosu ne? Testo Taylan'ın sevgilsi kimdir'' soruları aratılıyor. Peki, Testo Taylan kimdir? Testo Taylan kaç yaşında? Testo Taylan nereli? Testo Taylan'ın gerçek adı ne? Testo Taylan ne mezunu? Testo Taylan'ın boyu ve kilosu ne? Testo Taylan'ın sevgilsi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Yiğit Fidan kimdir? Yiğit Fidan kaç yaşında, nereli? Yiğit Fidan kimdir? Yiğit Fidan kaç yaşında, nereli?

Testo Taylan Kaç Yaşında

TESTO TAYLAN KİMDİR?

Testo Taylan 1999 yılında dünyaya gelmiştir. testo taylan youtube video kanalında yaptığı birbirinden eğlenceli videolarının yanı sıra mizah ve spor, vücut geliştirme videoları büyük bir ilgi görmektedir.

Eğlenceli kişiliği ile kısa sürede binlerce abone sayısına ulaşmıştır. @testotaylan youtube video kanalında günümüz itibariyle 458B civarında abonesi bulunmaktadır.

Testo Taylan Kim

TESTO TAYLAN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Testo Taylan 24 yaşındadır, aslen İzmirlidir.

Testo Taylan Ne Mezunu

TESTO TAYLAN'IN GERÇEK ADI NE?

Gerçek ismi Taylan’dır, ancak Testo ismi ve soyadı ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

Testo Taylan Nereli

TESTO TAYLAN NE MEZUNU?

Testo Taylan, İzmir Fen Lisesi’nden mezun olmuştur. Ardından Ankara ODTÜ’de Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde eğitim hayatını sürdürmüştür.

Testo Taylan Gerçek Adı

TESTO TAYLAN'IN BOYU VE KİLOSU NE?

Testo Taylan 190 cm boyunda ve 90-100 kilo arasındadır.

Testo Taylan

TESTO TAYLAN'IN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Testo Taylan'ın sevgilisi hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: Haber Merkezi