Deniz Baysal Yurtcu ve Murat Yıldırım gibi isimlerin yer aldığı yapım her hafta Pazar günleri ekranlara geliyor. Son bölümde tansiyon yükselirken diziyi kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler aram motorlarından 'Teşkilat 74. bölüm tek parça izle' başlığını aratıyor. Biz de haberimizde Teşkilat dizisinin son bölüm izleme linkini paylaştık. Teşkilat 74. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm FULL izle...

teşkilat-5

TEŞKİLAT 74. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Teşkilat dizisinin son bölümü 16 Nisan akşamı izleyici karşısına çıktı. Diziyi izlemek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilir.

Teşkilat 73. bölüm tek parça izlemek için tıklayınız.

TEŞKİLAT 74. BÖLÜM FULL İZLE

Ömer’in deşifre olup ortadan kaybolmasıyla ekip dört koldan çalışmalara başlar. Hartley, Ömer üstünden bir oyun kurmayı planlayarak bu durumu lehine çevirmekte kararlıdır. Halit Başkan’la temas kuran Helen ise Hartley’in acımasızlığıyla sert biçimde karşılaşacaktır.
 
Sacide, Ömer’den haber alamadığı her saniye için endişelenirken, Ömer’i kurtarmak için sahada mücadele eden Efkar kendisini feda edecek bir hamle yapmak zorunda kalır. Siyah İnci’nin geçmişle ilgili kanıtlar sunması, Zehra’nın bilmediği gerçeklerle yüzleşmesini sağlayıp savaşın iyice kızışmasına neden olur.

Haber Merkezi