Deniz Baysal Yurtcu ve Murat Yıldırım gibi isimlerin yer aldığı yapım her hafta Pazar günleri ekranlara geliyor. Son bölümde tansiyon yükselirken diziyi kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler aram motorlarından 'Teşkilat 71. bölüm tek parça izle' başlığını aratıyor. Biz de haberimizde Teşkilat dizisinin son bölüm izleme linkini paylaştık. Teşkilat 71. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm FULL izle...

TEŞKİLAT 71. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Teşkilat dizisinin son bölümü 9 Nisan akşamı izleyici karşısına çıktı. Diziyi izlemek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilir.

Teşkilat 71. bölüm tek parça izlemek için tıklayınız.

TEŞKİLAT 71. BÖLÜM FULL İZLE

Teşkilat son bölümde tansiyon yine yükseldi. 

Ömer ve Zehra, kendilerini bu hale getiren düşmanla karşı karşıyadır. Zehra, aradığı tüm cevapların Siyah İnci'de olduğunu öğrenir. Ömer'in Zehra'dan sakladığı gerçeğin ise ortaya çıkmasına ramak kalmıştır. 

Sacide'nin yası devam ederken Efkar ve Korkut'un istihbarattaki ilk işleri, onları bir kesişmeye doğru sürükleyecektir. Hartley, planlarını hızlandırmak için büyük kozunu öne sürer.

Tehditin kaynağını öğrenen ekip ise imkansız bir görev için sahaya iner. Zehra'nın aradığı cevaplarla yüzleşmesi ise Ömer'le arasındaki saklı kalan sırrı artık açığa çıkaracaktır…

Haber Merkezi