Ünlü rockçı Teoman'ın evlilikten dünyaya gelen kızı Zeyno, gözlerden uzak bir şekilde büyüdü ve artık genç bir kadın oldu. Teoman'ın 55 yaşındaki babasıyla olan benzerlikleri dikkat çekici. Zeyno'nun büyüklüğü ve dış görünüşü, herkesi şaşırtıyor. İşte Teoman ve kızı...

Ünlü rockçı Teoman'ın 10 yaşındaki kızı Zeyno, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülendi ve dikkatleri üzerine çekti. Teoman, 2015 yılında boşandığı Ayşe Kaya ile olan evliliğinden dünyaya gelen Zeyno ile birlikte keyifli bir gün geçirdi. Babasının yoğun konser maratonu öncesi baba-kız zamanı geçirmek ve alışveriş yapmak için dışarı çıkan Zeyno, büyümesiyle herkesi şaşırttı. Sosyal medyada da geniş yankı uyandıran Zeyno'nun büyüklüğüne dair yapılan yorumlar, genç kızın nasıl bir hızla büyüdüğünü ortaya koydu. 

teoman-1

TEOMAN VE KIZI ZEYNO

Teoman ile Zeyno'nun benzerlikleri ise gözden kaçmadı. Rock müziğin efsane ismi Teoman, kızıyla birlikte objektiflere yansıyarak, özel hayatına dair nadir görüntüler verdi. Kendisiyle ilgili yeni çalışmalarından bahseden Teoman, sevenlerini yeni şarkıları için biraz daha beklettiğini ve ilhamın aniden gelmediğini espriyle dile getirdi. Teoman'ın kızı Zeyno ise babasıyla birlikte geçirdiği zamanı keyifle değerlendirdiği görüntülerle gündeme oturdu.

Haber Merkezi