Kanal D ekranlarında yayınlanacak Taş, Kağıt, Makas dizisi büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu yurttaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Taş Kağıt Makas Alev kimdir? Serra Arıtürk kimdir? İşte detaylar...

hande ataizi2

TAŞ KAĞIT MAKAS SÜREYYA KİMDİR?

hukuk camiasının güçlü isimlerinden Cumhuriyet Savcısı Süreyya karakterini Hande Ataizi canlandıracak.

Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kimdir? Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kimdir?

Taş Kağıt Makas Umut kimdir? Ekin Koç kimdir? Taş Kağıt Makas Umut kimdir? Ekin Koç kimdir?

Taş Kağıt Makas Alev kimdir? Serra Arıtürk kimdir? Taş Kağıt Makas Alev kimdir? Serra Arıtürk kimdir?

hande ataizi3

HANDE ATAİZİ KİMDİR?

Hande Ataizi, 1973 yılında Bursa’da doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. 1996 yılında yönetmenliğini İrfan Tözüm’ün üstlendiği Mum Kokulu Kadınlar filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı. 1998 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Ruhsar dizisiyle geniş kitlelerce tanındı. 2002 yılında Türkiye'nin 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren, Ataizi'ni model olarak sergisinde kullandı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra çeşitli televizyon programlarında sunuculuk da yaptı. Aynı zamanda tiyatro oyunculuğu da yapan Ataizi, Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile birlikte rol aldı.

2012 yılında Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışma programında jüri üyeliği yaptı. 2015 yılında Jane The Virgin dizisinin uyarlaması olan Hayat Mucizelere Gebe adlı televizyon dizisinde başrol oynadı. 2018’de, Kutluğ Ataman’ın yönetmenliğini üstlendiği Hilal Feza ve Diğer Gezegenler adlı sinema filminde bir trans bireyi canlandırdı. Ardından Alya adlı dizide bir ajan karakterine hayat verdi.

Elif Berra Gökkır kimdir? Elif Berra Gökkır kimdir?

hande ataizi4

2021-2022 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız adlı dizide Cana Yalçın karakterini canlandırdı. Kahpe Bizans, Melekler Evi, Çılgın Dershane, Yaz Evi, Sahte Dünyalar, Kaldırım Çiçeği, Böyle mi Olacaktı, Yüzleşme, Anne Babamla Evlensene, Vaka-i Zaptiye, Estağfurullah Yokuşu, Melekler Adası, Sev Kardeşim film ve dizilerinde oynamasının yanı sıra Hande ile Açık Açık, Hande Ataizi Show, İki Kere Kiki, Hande Ataizi ile En Çekici ve Bunu Yayında Söyle adlı televizyon programlarında sunuculuk yapmıştır.

Taş Kağıt Makas dizisinin konusu ne? Taş Kağıt Makas dizisinin konusu ne?

Taş Kağıt Makas dizisinin fragmanı yayınlandı! Taş Kağıt Makas dizisinin fragmanı yayınlandı!

Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncuları kim?  Taş Kağıt Makas dizisinin oyuncuları kim? 

Taş Kağıt Makas Harun kimdir? Ozan Güven kimdir? Taş Kağıt Makas Harun kimdir? Ozan Güven kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi