Yozgat’ımızın değerlerinden, Sayın Ahmet Hakan’ın sunduğu “Tarafsız Bölge”nin konukları (11.01.2023)  Sayın Hakan Bayrakçı ile Cübbeli Hoca diye anılan Ahmet Mahmut Ünlü’ydü..

Konu: Mehdi ve Deccal idi…

Mehdi gelecek mi, Deccal var mı?

Sayın Hakan Bayrak’çı, kültür yönünden çok donanımlıdır. Sayın Ahmet Hakan’da imam hatip kökenli olmasıyla dini bilgisi yerindedir.

A. Mahmut Ünlü’ye gelince; “Cehennem ateşinden koruyacak! Okunmuş kefen! Sırat köprüsünden düşürmeden geçirecek okunmuş terlik!” pazarladığı söylendi… Günahı ve vebali kendisine aittir. Belki de söylentidir. Onu da bilemem… Gazetelerde, reklamlarda öyle okuduk. İnşallah Cübbeli Hoca ile ilgisi yoktur!

Mehdi ve Deccal konusu Kuran’ın hiçbir ayetinde geçmez. İslam’ın Anayasası Kuran-ı Kerimdir. “Hadislerde var!” denilmektedir! Hangi hadis gerçek ve doğru, hangi hadis sahih değil bunları kim bilecek, kim ayıracak?...

Mehdi gelecekmiş! Orduları ile gayrimüslimlere saldıracak, tüm dünyayı Müslüman yapacakmış! İslamiyet’te, dinde zorlama yoktur ve Kuran-ı Kerim’in EL-MAİDE SURESİ/99. EL ANKE BUT SURESİ-18 “YA MUHAMMED BİZ SENİ, İCBARCI OLARAK DEĞİL TEBLİCİ OLARAK GÖNDERDİK.” Bu hüküm Mehdi tarafından ters yüz mü edilecektir? Mehdi’nin sıfatı nedir ki? Allah hükmüne karşı gelsin?...

Sayın Cübbeli Hoca, Deccali tarif ediyor ve bir adada olduğunu beyan ediyor… Sayın Cübbeli Müslüman aleminin dörtte bire yakını zaten Deccal olmuş, kan, gözyaşı, dolandırıcılık akla gelebilecek her yanlış uygulama Müslüman coğrafyasında mevcuttur. İki rekât alnı secdeye gelen Müslümanlığın özel kalem müdürü kesilmeye başlamıştır.

Mitoloji ve uydurma hadisler din vecibesidir diyerekten kargaşa ve yanlış inanışlara sebep olmaktadır. Kıyametin ne zaman kopacağını Allahtan başka kimse bilmez, bilemez. Bizim Yozgat’ta bir söz vardır: “Allah’ın işine karışma, devlete bulaşma, cahilin önüne düşme”… ve NOKTA.

Editör: TE Bilisim