Survivor All Star 2024'ün 9. bölüm fragmanında, adada beklenmedik bir patlama yaşandı. Yarışmacılar Yasin ve Hakan arasındaki tartışma izleyicileri şoke etti. Hakan, Yasin'i şike yapmakla suçladı ve adeta bir bomba etkisi yarattı.

Hakana

Hakan'ın iddiasına göre, Yasin kendi takımından ayrılmak istediğini ifade etmiş ve kırmızı takıma geçmek isteğini dile getirmiş. Hakan, bu durumu "şüpheli" bulduğunu ve Yasin'in çıktığı her yarışa şüpheyle baktığını belirtti. "Sen gidip kırmızı takıma geçmek istediğini söyledin. Ben senin çıktığın her yarışa süpheli bakarım, şike yaptığını düşünür çıkartmazdım" dedi.

Gaddar 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gaddar 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

A6 Csxx A L3 E C Rkn Z Llz Rur A

Bu iddialar, adada gergin bir atmosfer yaratırken, izleyiciler de bu beklenmedik gelişmeyi heyecanla bekliyor. Yarışmacıların arasındaki gerilim giderek tırmanıyor ve bu çatışmanın Survivor All Star 2024'e damga vuracağı düşünülüyor.

0X0 Yasin Obuz Kimdir Survivor Yasin Obuz Kimdir Survivor 2022 All Star Yarismacisi Yasin Obuz Nereli Kac Yasinda 1643632036977

Survivor All Star 2024'ün 9. bölümü merakla beklenirken, izleyiciler, Yasin ve Hakan arasındaki bu çekişmenin nasıl sonuçlanacağını ve adadaki dengelerin nasıl değişeceğini görmek için sabırsızlanıyor.

Kaynak: Haber Merkezi