Astrolog Nuray Sayarı'dan Murat Kurum açıklaması Astrolog Nuray Sayarı'dan Murat Kurum açıklaması

Survivor All Star 2024’te hangi isimlerin yarışacağı gün gün belli olurken Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı sms paylaşımı akıllarda soru işaretleri dolaşmaya başladı. Peki, Survivor'da bu yıl sms kalkıyor mu? İşte merak edilenler...

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2024 yarışmasında yer alacak iki isim belli olurken, Ilıcalı’nın yaptığı bir paylaşım ile konuşuluyor.

SMS YOK MEYDAN SENİN

Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım' ifadelerini yer verdi. Acun Ilıcalı'nın 'SMS yok' ifadesi ise  merak konusu oldu. 

2022 yılında Survivor'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Nagihan Karadere finale çıkamadan elenmişti. Bireysel olarak en iyiler arasında yer alan Karadere, yarışmayı kazanan Nisan Bölükbaşı'nın birinciliği hak etmediğini söylemişti. Bu olaya gönderme yaptığı düşünülen Acun Ilıcalı sms olmayacağını ilk ağızdan paylaşımında belirtmiş oldu.

92fbe5bb-1054-ea11-80f5-a0369f7d1486

Haber Merkezi

Editör: Hüseyin Çözen