Survivor All Star 2024'ün son bölümlerinde yaşanan olaylar, Sema ve Pınar arasındaki gerginliği alevlendiren bir dizi olaya sahne oldu. İşte detaylar:

Hudutsuz Sevda 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Hudutsuz Sevda 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

Survivor All Star 2024'ün yeni bölüm tanıtımında Sema, Pınar'a hakaret ettiği gerekçesiyle onu uyarıyor. Pınar'ın "sana mı sorucam, istediğimi yazarım" sözleri üzerine gerilim artıyor.

Pınar Sema (1)-1

Sema, Pınar'ın sözlerine tepki göstererek yaklaşıyor ve ayağına tekme atıyor. Ardından Pınar da ayağa kalkarak Sema'yı itiyor. Diğer yarışmacılar, ikiliyi ayırmakta güçlük çekiyor ve ada adeta kaos ortamına dönüşüyor.

Pınar Sema (1)-2

Acun Ilıcalı, yaşananların ardından acil durum konseyi topluyor. Konseyde yaşananları değerlendiriyor ve bir kanaate varıldığını açıklıyor. Sema Aydemir'in ne ceza alacağı henüz bilinmiyor ve yeni bölümde cezalar açıklanacak.

Pınar Sema (2)

Haftanın ikinci eleme konseyinde Pınar, eleme adayı olarak seçtiği Sema'nın ismini yılan şeklinde çiziyor. Bu hareket hem gülüşmelere neden oluyor hem de diğer yarışmacıları şaşırtıyor.

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681360 8972 Amp

Olayın içinde adı geçen isimlerden biri de Ahmet Abi. Pınar, Sema'ya o gün neden 4x400 KADINLAR BAYRAK yarışında yarışmadığını sormuş ve bu soruyu Ahmet Abi'ye iletmek istemiş. Sema da Ahmet Abi'ye sormuş ve eğer Ahmet Abi yarışırsa, Pınar'ın yarışmak istemediğini belirtmiş. Ahmet Abi'nin koşu takımının 2011 antrenörü olduğu düşünülüyor.

Detaylı haber için, Survivor All Star 2024'ün ilgili bölümlerini izleyerek veya güncel medya kaynaklarından bilgi alarak daha fazla ayrıntıya ulaşabilirsiniz.

Editör: İrem Akbaş