Survivor yeni bölümü izleyicileri şoke etti. Yayınlanan bölümde Survivor'da bir yarışmacının diskalifiye edileceği açıklandı. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı ağır sözler sarf etti. Ilıcalı, yarışmacının meşalesini almasına ve arkadaşlarıyla vedalaşmasına izin vermeden diskalifiye edildiğini söyledi. Seyircilerin gözü "Survivor'da kim diskalifiye oldu?" sorusuna çevrildi. İşte konuya ilişkin detaylar...

SURVİVOR'DA KİM DİSKALİFİYE OLDU?

Acun Ilıcalı fragmanda; "Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim mesela biliyor musun? Bugün yaşanan olay bana göre Survivor'da çok çok nadir göreceğimiz bir olay. Bencil olmamak zorundasın. Kendini düşünemezsin öyle. Sen başkaları için bir şey yapan biri misin genelde, nasıl birisindir? Ama bir şey kaçırmışım. Kendime ders vermeyi kaçırmışım. O arkadaki meşalen var ya! Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a da renk kattın, şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin." sözleriyle bir yarışmacının diskalifiye edildiğini duyurdu.

Survivor'da hangi yarışmacının diskalifiye edildiği belli oldu. Acun Ilıcalı'nın açıklamasının ardından adadan ayrılan isim Merve oldu. 

Haber Merkezi