Survivor All Star 2024 yarışmasına dahil olan isimlerden Hilmicem İntepe gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Survivor Hilmicem'in sevgilisi Pırıl Atasev kimdir? Pırıl Atasev kaç yaşında? Pırıl Atasev nereli? Pırıl Atasev ne mezunu? Pırıl Atasev ne iş yapıyor'' sorularını aratıyor. Peki, Survivor Hilmicem'in sevgilisi Pırıl Atasev kimdir? Pırıl Atasev kaç yaşında? Pırıl Atasev nereli? Pırıl Atasev ne mezunu? Pırıl Atasev ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

Hilmicem Intepe

SURVİVOR HİLMİCEM KİMDİR?

Hilmi Cem İntepe, 1992'de Muğla'nın Menteşe ilçesinin Yenice Mahallesi'nde doğdu. 18 yaşına kadar Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'nde yaşadı. 17 yaşında Latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasıdaki dans gösterisiyle çıktı. 2013'te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra Survivor All Star 2015 ve 2018'e da katıldı.

Hilmicem Intepe Surv

İlk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Yavuz karakteri ile yaptı. Sonrasında Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde rol aldı. 2016-2017 yılları arasında yayımlanan Bodrum Masalı adlı dizide da Kelebek karakterini canlandırdı.

Hilmicem Intepe Kimdir

SURVİVOR HİLMİCEM'İN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Hilmicem İntepe'nin sevgilisi Pırıl Atasev'dir.

Hilmicem Intepe Sevgilisi Pırıl

Pırıl Atasev dansçıdır.

Ayten Gökçer kimdir? Ayten Gökçer kimdir?

Hilmicem Intepe Sevgilisi

Pırıl Atasev'in instagram adresi: @prlatasev

Hilmicem Intepe Pırıl Atasev

Kaynak: Haber Merkezi