Survivor All Star 2024 yarışmasına son olarak veda eden Berna Canbeldek gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Berna Canbeldek kimdir? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli? Berna Canbeldek ne mezunu? Berna Canbeldek'in mesleği ne? Berna Canbeldek'in doğum günü ne? Berna Canbeldek'in burcu ne? Berna Canbeldek elendi mi'' sorularını aratıyor. Peki, Berna Canbeldek kimdir? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli? Berna Canbeldek ne mezunu? Berna Canbeldek'in mesleği ne? Berna Canbeldek'in doğum günü ne? Berna Canbeldek'in burcu ne? Berna Canbeldek elendi mi? İşte tüm merak edilenler...

Berna Canbeldek Kimdir

Survivor Berna Canbeldek kimdir?

Berna Canbeldek 1989 yılında Almanya'da doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim alan Canbeldek dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates ile ilgilenmektedir. Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır.

Berna Canbeldek Elendi Mi

2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan ve geniş kitleler tarafından tanınan Berna Canbeldek, Survivor 2014 ve 2015 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına da katılmış ve buradaki performansı ile dikkatleri üzerine çekmiştir. İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşan Berna Canbeldek, 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan Boxun Yıldızları’nda ring’e çıkmıştır. 2018 yılında da Survivor'a katılan Berna parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılmıştı.

Bülent Tezcan'ın eşi Süheyla Demirel Tezcan kimdir? Bülent Tezcan'ın eşi Süheyla Demirel Tezcan kimdir?

Berna Canbeldek1

Kaynak: Haber Merkezi