Survivor All Star'da bugün yaşanan olaylı anlar, adanın gündemine bomba gibi düştü! İletişim oyununda yaşanan kavga sonrası, Yaman ve Yunus Emre ada konseyinde ceza aldılar.

Yunus Emre Özden Nereli

Olay, iletişim oyunu sırasında meydana geldi. Parkurda ilerlerken, Yunus Emre'nin Yaman'ı engelde çekerek düşürmesiyle başlayan gerilim, adanın atmosferini gerdi. Ardından, Yaman'ın Yunus Emre'ye saldırmasıyla kavganın boyutu daha da büyüdü.

Yaman Survivor

Araya giren takım arkadaşları, bu ikiliyi ayırarak daha fazla kötüleşmesini engelledi. Ancak olayın etkisi sadece kısa süreli değildi.

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681359 504 M

Acun Ilıcalı, yaşanan kavganın ardından ada konseyinde cezaları açıkladı. Yunus Emre 1 ödül oyunu cezası alırken, Yaman ise 2 ödül oyunu cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681359 6288 M

Bu cezaların, yarışmacıların gelecekteki performanslarına nasıl etki edeceği merak konusu olurken, adada gerilim de bir o kadar arttı.Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681360 8972 Amp

Survivor All Star 2024'de yaşanan bu olaylı anlar, izleyicileri şaşırtırken, takımlar arasındaki rekabetin boyutunu da bir kez daha gözler önüne serdi.

Kan Çiçekleri 316. bölüm yayınlandı Kan Çiçekleri 316. bölüm yayınlandı

Survivor 2024

Yaman ve Yunus Emre'nin aldığı cezaların ardından, adada yaşanan gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz. Heyecan dolu anlarla dolu Survivor serüveni, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi