Acun Ilıcalı, finale giden yolda yarışmacıları bekleyen yeni eleme sistemi hakkında bilgi verdi ve tüm Survivor hayranlarını heyecanlandırdı.

Acun Ilıcalı; "Survivor Bu Düello Oyunun'dan Sonra Bireysel'e Dönüyor. Bireysel'in Şampiyonu Bir Elenme Adayı Söyleyecek."

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681360 8972 Amp

Yeni sisteme göre, her gün oynanan oyunların bir şampiyonu olacak ve bu şampiyon, bir kişinin ismini söyleyerek eleme düellosuna gönderilecek. Haftanın üç günü bu şekilde oyunlar oynanacak ve üç düello adayı belirlenmiş olacak. Düello için son aday ise o haftanın en kötü performans gösteren yarışmacısı olacak.

Survivor Mavi

Password Türkiye 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Password Türkiye 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu değişiklikle birlikte toplamda dört düello adayı belirlenecek ve ardından eleme düelloları oynanacak. Düellolarda mağlup olan yarışmacı ise adaya veda edecek.

Survivor Kırmızı

Survivor All Star 2024'ün bu yeni eleme sistemiyle birlikte rekabetin daha da kızışacağı ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacağı kesin. Heyecanla beklenen finale sayılı günler kala, yarışmacılar arasındaki mücadele giderek daha da sertleşiyor.

Survivor Takımlarr

Survivor All Star 2024'ün bu heyecan dolu serüvenini kaçırmamak için ekran başındaki yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın!

Kaynak: Çağlar Bülent SANSAR