Survivor All Star 2024, nefes kesen düellolar ve çekişmeli anlarla devam ediyor. Kırmızı ve mavi takımlar arasındaki mücadelede son eleme düellosu, adrenalin dolu anlara sahne oldu.

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681359 6288 M

Kırmızı takımın güçlü yarışmacıları Aleyna, Gizem ve Pınar ile mavi takımın başarılı isimleri Begüm, eleme düellolarında karşı karşıya geldi. Aleyna'nın üstünlüğüyle sonuçlanan Aleyna-Begüm düellosu ve Pınar'ın galibiyetiyle tamamlanan Pınar-Gizem düellosuyla birlikte, yarışmacılar arasındaki çekişme doruk noktasına ulaştı.

Gizem Memeiç Kim

Eleme düellosuna giden yarışmacıları belirleyen Gizem-Begüm oyunu ise Gizem'in zaferiyle sonuçlandı. Bu galibiyetle eleme potasına giden isim Begüm oldu.

Aysuu

Begüm, eleme potasındaki final oyununda geçen haftanın adayı Aysu ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele sonucunda Aysu'ya 5-4 yenilerek Survivor All Star 2024'e veda eden isim Begüm oldu.

Begumyucetan1-(copy)

Begüm'ün duygusal konuşması, mavi takımı derinden etkiledi. Begüm, adadan ayrılırken yaptığı duygusal veda konuşmasıyla izleyicilere unutulmaz bir an yaşattı.

Begüm Yücetan Kim

Kızıl Goncalar 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Kızıl Goncalar 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

Survivor All Star 2024, birbirinden zorlu mücadeleleri ve duygusal anlarıyla izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Takipçiler, gelecek hafta neler yaşanacağını heyecanla bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ