Survivor All Star 2024'de heyecan dorukta devam ediyor! Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı adada dördüncü erkek eleme adayı sonunda belli oldu. Kırmızı takım, 4. Dokunulmazlık oyununu kaybederek eleme adayını belirleme sürecine girdi ve sonuçlar şaşırtıcı oldu.

Çağan Atakan Arslan

Kırmızı takımın en çok oy alarak eleme adayı olarak belirlenen ismi Atakan oldu. Adanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Atakan, bu sefer takım arkadaşlarından en çok oy alarak aday gösterildi.

Kirli Sepeti 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? Kirli Sepeti 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı?

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681359 504 M

Atakan, Bozok, Hakan ve Batuhan'dan sonra eleme potasına giren isim olarak dikkat çekiyor. Survivor severler, düello eşleşmelerinden sonra kimin eleneceğini merakla bekliyor. Adada yaşanan bu gelişmeler, heyecanı arttırırken, takım arkadaşları arasındaki ilişkilerin de nasıl şekilleneceği büyük bir merak konusu.

Survivor 2024

Survivor All Star 2024'deki bu kritik süreçte, hangi yarışmacının adaya veda edeceği ve kalanların nasıl bir strateji izleyeceği büyük bir merakla bekleniyor. Survivor tutkunları, heyecan dolu mücadelelerin ve sürpriz gelişmelerin devamını sabırsızlıkla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi