Survivor All Star 2024'ün heyecan dolu mücadelesi devam ederken, Kırmızı Takım'dan Mustafa Kemal ve Bozok ile Mavi Takım'dan Hakan ve Dora arasında gerçekleşen eleme düelloları nefes kesti. İki güçlü takım arasındaki çekişme, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Acun Ilicali Survivor In Sezon Maliyetini 16681359 6288 M

Kara Ağaç Destanı 10. bölüm bu akşam! Kara Ağaç Destanı 10. bölüm bu akşam!

Dün akşam gerçekleşen eleme düellosunda, ilk turda mağlup olan Dora ve Hakan, birbirleriyle karşı karşıya geldi. Mücadele dolu anlar yaşanan düello sonucunda, zorlu mücadelenin galibi Hakan oldu. Dora ise bu zorlu sınavı geçemeyerek Survivor All Star'a veda etti.

Survivor Dora

İlk tur düellolarında rakiplerine üstünlük sağlayan Mustafa Kemal ve Bozok ile Dora ve Hakan, karşı karşıya geldikleri eleme düellosunda büyük bir çekişme sergiledi. Ancak, Hakan'nın gösterdiği üstün performans sonucunda, Dora rakibine karşı direnemedi ve mücadeleyi kaybederek adaya veda etmek zorunda kaldı.

Hakana

Survivor All Star 2024'ün bu sezonunda yaşanan bu dramatik anlar, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Heyecan dolu mücadeleler, stratejik hamleler ve duygusal anlarla dolu bu serüven, Survivor severleri ekrana bağlamaya devam edecek gibi görünüyor. 

Editör: İrem Akbaş