29 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı yaşanan olaylar sonrası ertelenmişti. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının ne zaman oynanacağı merakla bekleniyordu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024'de Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı. Peki, Süper Kupa'da yeni transferler oynayacak mı? İşte detaylar..

Fenerbahçe Galatasaray Lig Maçı

SÜPER KUPA'DA YENİ TRANSFERLER OYNAYACAK MI? 

TFF'den yapılan açıklamada, "7 Nisan 2024 tarihinde oynanmasına karar verilen Turkcell Süper Kupa müsabakası nedeniyle; Trendyol Süper Lig'in 5, 6, 7 ve 8 Nisan tarihlerinde oynanması planlanan 32. haftadan itibaren birer hafta kaydırılarak 26 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanmasına, Turkcell Süper Kupa müsabakasında takvim değişikliği nedeniyle Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18. maddesinin bu maçta uygulanmamasına ve kulüplerin transfer ettiği futbolcuları finalde oynatabilmelerine karar verilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı bu açıklamaya göre kulüplerin transfer ettiği futbolcular Süper Kupa'da oynayabilecek.

Alerji ile soğuk algınlığını karıştırmayın! Alerji ile soğuk algınlığını karıştırmayın!

Fenerbahce Galatasaray Macı Hangi Kanal

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı 7 Nisan Pazar günü saat 21:00'de, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi