Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Şubat ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'yengeç' burcunu neler bekliyor? Yengeç burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'yengeç' burcunu Şubat ayında bekleyenler...

yengeç

ŞUBAT AYINDA YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre yengeç burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Sevgili Yengeç, Şubat ayının ilk günlerinde partneriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konular daha fazla gündemizde olacak. 9 Şubat tarihinde gerçekleşecek Yeniay ile giderlerinizle ilgili yeni bir düzenleme yapabilir, kredi çekebilir veya bir arkadaşınızla mali konularda yardımlaşma yapabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı insanlara veda etmeniz gerekebilir, aniden hayatınızdan çıkan insanların duygusal olarak üzerinizde bıraktığı şok etkisini şubat sonuna kadar yaşayabilirsiniz.

2 Mayıs Yengeç burcu günlük burç yorumu 2 Mayıs Yengeç burcu günlük burç yorumu

Ölüm ve yaşam arasındaki o kısa çizginin anlamını çok defa sorgulayacağınız ve sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Sigorta ödemeleri, vergiler, muhasebesel konularla ilgili beklenmedik olaylar ile karşılaşabilirsiniz. 24 Şubat tarihinde gerçekleşecek dolunay ile yakın çevrenizdeki insanlar ile daha sık görüşecek bazen fikir tartışmaları yaşayacaksınız. Eğitiminizle ilgili almanız gereken önemli kararlar olabilir. Arkadaşlarınızla daha sık görüşecek, kısa yolculuklar veya ziyeretler gerçekleştireceksiniz.

Kaynak: Haber Merkezi