Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Şubat ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'oğlak' burcunu neler bekliyor? Oğlak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'oğlak' burcunu Şubat ayında bekleyenler...

2024 Mayıs ayı balık burcu yorumu! Mayıs ayında balık burcunu ne bekliyor? 2024 Mayıs ayı balık burcu yorumu! Mayıs ayında balık burcunu ne bekliyor?

Oğlak Burcu

ŞUBAT AYINDA OĞLAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre oğlak burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Sevgili Oğlak, şubat ayında kariyer ve kazançlar ile ilgili önemli fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili sizi zorlayan yeni mali gelişmeler olabilir. Bu ay kendinizi değersiz hissettirecek olay ve kişiler ile daha fazla uğraşmanız gerekecek. Finasal konularda sizi ileriye taşıyacak fırsatlar ile karşılaşacaksınız ancak bunları gerçekleştirme noktasında karşınıza beklenmedik engeller çıkabilir. Bu ay aşk hayatınızda sizi üzecek durumlar oluşabilir. Çocuklarınızın sağlığıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. 24 Şubat itibariyle etrafınızdaki insanlardan uzaklaşmak isteyebilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Eğitim ve akademik konularla daha fazla ilgilenecek bazı eğitimlerinizi bitireceksiniz. Aşk hayatınızdaki sorunları Başak dolunayı sonrasında çözüme kavuşturabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi