Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Şubat ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'kova' burcunu neler bekliyor? kova burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'kova' burcunu Şubat ayında bekleyenler...

kova

ŞUBAT AYINDA KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre kova burcunu bu ay şunlar bekliyor:

26 Nisan burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 26 Nisan burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

Sevgili Kova, Şubat ayı tüm özelliklerinizi göstereceğiniz aksiyon dolu bir ay olacak. Ev değişimleri, aile içinde yaşanan krizler ve bu krizlerin çözüme kavuşması. Kadınlardan gelen yardımlar özellikle iş yaşamınızla ilgili sizi dönüştürecek nitelikte olacak. 9 Şubat tarihinde gerçekleşen Yeniay ile özgürlüğünüzü kısıtlayan ne varsa geride bırakmaya hazırsınız. Krizleri geride bırakmak ve ayağa kalmak için bir fırsat olabilir. Özellikle yurt dışıyla bağlantılı konular, eğitimler, seyahatler konusu daha fazla ilgi alanınız haline gelecek. Yeni bir ev düzeni yapabilir bu yeni düzenler için mali olarak biraz zorlanabilirsiniz. 24 Şubat tarihinde gerçekleşecek Dolunay yaptığınız iş anlaşmaları, muhasebesel hatalar nedenle fazla para harcamanıza neden olabilir.