Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Şubat ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'başak' burcunu neler bekliyor? Başak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'başak' burcunu Şubat ayında bekleyenler...

2 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu 2 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu

başak

ŞUBAT AYINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre başak burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Sevgili Başak, Şubat ayının ilk günlerinde yakın çevreniz, çalışma ortamınızda yakın olduğunuz insanlar ile ilgili konularla ilgileneceksiniz. Sizi kısıtlayan düşünceler ve fikirlerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hizmet alanları, çalışma alanları yeni alacağınız sorumluluklar olacak. Beraber çalıştığınız insanların işten ayrılması, görev bırakması sorumluluklarınızı arttıracaktır.

Çalışma ortamınızda haksızlığa uğradığınızı düşünseniz bile kariyerinizle ilgili sizi olumlu etkileyecek gelişmeler olacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir ay, bol koşturmacalı, işinizin içeriği değişiyor, sorumluluklarınız değişiyor, ekibiniz güçleniyor. 24 şubat itibariyle partneriniz veya ortaklarınızla ilgili konularda düzenleme yapma ihtiyacı hissedebilrisiniz. Etrafınızdaki insanların duygusal beklentileri karşısında ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Olaylara yaklaşım biçiminizi değiştirmeniz gerekebilir. Insanların sizden beklentileri daha duygu odaklıyken siz daha gerçekçi ve rasyonel yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi