Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Şubat ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay 'aslan' burcunu neler bekliyor? Aslan burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte 'aslan' burcunu Şubat ayında bekleyenler...

aslan

ŞUBAT AYINDA ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Gülnihal Öztürk'in yazdığı ve NTV'de yer alan habere göre aslan burcunu bu ay şunlar bekliyor:

29 Nisan Boğa burcu günlük burç yorumu 29 Nisan Boğa burcu günlük burç yorumu

Sevgili Aslan, Şubat ayının ilk haftalarında işinizle ilgili plan program yapacak, çalışanlarınız ve işinizle ilgili önemli kararlar alacaksınız. Şubat ortalarından itibaren partneriniz veya ortaklarınızla farklı yönlere hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu ay beraber olduğunuz insanlar ile fikir ayrılıkları, yol ayrılıkları yaşayabilirsiniz. 24 Şubat tarihinde gerçekleşecek Dolunay ile gelir-gider dengesi sağlamaya çalışacak, muhasebe kayıtlarınız, sigorta ödemeleriniz, vergi ödemelerinizle ilgileneceksiniz.

Ortak gelirler ile ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu ay sağlığınıza dikkat etmelisiniz, tansiyon ve kalp ile ilgili hassas davranmanız gereken bir ay olacak, özellikle 9 Şubat tarihinde gerçekleşecek Yeniay hem hayatınızdaki insanlar hem de sizin için sağlık konularına dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Patronunuz veya hayatınızdaki otorite figürleri ile ani gerilimlere açık bir ay olacak ani kararlar almadan gerçekçi düşünceler ile hareket etmelisiniz.

Kaynak: Haber Merkezi