Kağıt poşetler, doğaya zararı en az olan poşet türleri arasında yer alır. Bu nedenle özellikle son zamanlarda kağıt poşetlere ilgi artmış durumdadır. Talebin artması, arzın da artması gerektiği anlamına geldiğinden; arz-talep dengesini kurabilecek üretim yapılması oldukça önemlidir. 2010 yılından beri sektörde yenilikçi çalışmalarda bulunan Somtaş, teknolojik kağıt poşet yapma makineleri ile sektörlerin taleplerini karşılama konusunda son derece başarılı. Sizler de ihtiyaç duyduğunuz makineleri satın alarak kağıt poşetlerde seri üretime geçebilirsiniz.

E-Ticaret Zarfı Makineleriyle Zamandan Tasarruf Edin

Somtaş e-ticaret zarfı makineleri, “Gönder-Al” ve “Tek Yön Teslimat” için uygun zarfların üretimini sağlar. Oldukça teknolojik bir altyapıya sahip olduğundan e-ticaret zarfı üretim makineleri, yenilikçi bir kullanımı olanaklı hale getirir. Bunun yanı sıra sistematik bir şekilde kullanılarak kısa sürede birçok zarfın üretimine katkıda bulunur.

E-ticaret zarfı üretim makineleriyle üretilen e-ticaret zarfları Tek Yönlü Zarf türünde ise, arkasında bir bant yer alır. Bu bant tek sefer için kullanıma sunulur. Bunun yanı sıra Gönder-Al Zarflarında iki kez kullanım sağlayan iki yapışkan bant bulunur. Yenilikçi bir şekilde üretilen ve oldukça kaliteli bir yapı kazanan zarflar, birçok sektörün ihtiyaçlarını karşılar.

Flat and Satchel Makineleri: Düz ve El Çantası Kağıt Torbalar

Düz ve el çantası kağıt poşetlerin üretimini mümkün kılan Flat and Satchel makineleri, yenilikçi bir kullanım sağlayan kağıt poşet yapma makineleri arasında yer alıyor. Farklı özellikteki pek çok makine sayesinde geniş bir kategori haline gelen Flat and Satchel, servo teknoloji sayesinde hata oranını minimuma düşürüyor. İş gücünü de en aza indiren otomatik makineler, maksimum verimlilik sağlıyor. Bu sayede kısa sürede sayıca fazla kağıt poşetlerin üretimine katkıda bulunuyor.

Çok Özel Makineler Mütevazı Fiyatlarla Sizlerle Buluşuyor

Somtaş, sektörde elde ettiği deneyimleri kullanarak birçok farklı türde kağıt poşet yapma makinelerini sizlerle buluşturuyor. Birbirinden özel makineleri kullanarak hızlı ve pratik bir şekilde üretim gerçekleştirebilirsiniz. Sizler de aradığınız ürünlere sahip olabilmek için Somtaş web sitesinde yer alan ürünleri inceleyebilir, istediğiniz ürüne güvenilir ödeme yöntemleri ve çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Editör: HABER MERKEZİ