Sincan Kamyoncular Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ederek şoför esnafının sorun ve taleplerini aktardı.

Mamak’ta kış hazırlığı: Kayganlaşan yollar için önlem
Mamak’ta kış hazırlığı: Kayganlaşan yollar için önlem
İçeriği Görüntüle

Şoför esnafının sorunları gündeme taşındı

Ziyarette, Sincan’da faaliyet gösteren şoför esnafının mevcut durumu, sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi. Oda Başkanı İsa Yalçın, TIR Parkı, dolmuş, taksi ve kamyon duraklarının modernizasyonu, ücretsiz taşıma ve yolcu taşıma ücretlerinin güncellenmesi gibi konuları Başkan Yavaş’a aktardı.

Şoför Esnafı (2)

Esnaftan teşekkür

Yalçın, bugüne kadar şoför esnafının beklentilerinin karşılık bulması yönünde sağlanan destekler için teşekkür ederek, esnafın memnuniyetini dile getirdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şoför esnafının sorunlarını çözmek ve çalışma koşullarını iyileştirmek için tüm imkanların kullanılacağını belirtti.

Ulaşım sektörüne destek sürecek

Yavaş, “Her zaman şoför esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Onların emeği bu şehrin ulaşımının temel direğidir” sözleriyle destek mesajı verdi.

Kaynak: Haber Merkezi