Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, kritik maçta Sivasspor'a konuk olacak. Sarı-lacivertliler son yıllarda zorlandığı rakibine karşı kazanıp zirve iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Sivasspor da güçlü rakibini devirip ligde kalma yolunda iyice rahatlamak istiyor. Peki, Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe maça nasıl bir kadroyla çıkacak? İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i ve maça dair tüm detaylar...

FENERBAHÇE - SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. Ligde son olarak İstanbulspor ile Kadıköy'de 3-3 berabere kalan sarı-lacivertliler, aynı haftayı beraberlikle kapatan lider Galatasaray ile arasındaki 6 puanlık farkı düşürememişti. Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 64 puanla 2. sırada giriyor.

Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadele saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki kritik karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

SİVASSPOR MUHTEMEL 11:

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Aaron, Goutas, Camara, Hakan, Charisis, Erdoğan, Saiz, Gradel, Yatabare

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ:

İrfan Can Eğribayat, Samuel, Samet, Serdar Aziz, Ferdi, Arda, Crespo, İsmail, İrfan Can Kahveci, Valencia, Pedro

Haber Merkezi