Adıyaman'da depremin yaraları sarılırken, sağanak yağışlar nedeniyle oluşan sel riskine karşı bölgede çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi ekipleri teyakkuzda. Adıyaman'da bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Yağışlarla birlikte oluşabilecek olası durumlar için ekiplerimizle birlikte teyakkuz halindeyiz” dedi.

Kahramanmaraş depreminin etkilediği bazı illerde yoğun sağanak yağış nedeniyle sel tehlikesi yaşanıyor. Adıyaman'da bulunan Sincan Belediyesi ekipleri şehri vuran sel ve su baskınlarına müdahale etmek için harekete geçti. Valilikle koordineli bir şekilde çalışan Sincan Belediyesi ekipleri olası olumsuz durumlar için teyakkuz halinde bekliyor.


Bölgede çalışmaları inceleyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, son durumla ilgili bilgi verdi. Başkan Ercan şunları söyledi:
“Adıyaman’da metrekareye düşen 200-300 kilo yağış söz konusu. Bunun oluşturduğu ciddi olumsuzluklar var. İhtiyaç olan bölgelere ekiplerimiz müdahale ediyor. Adıyaman’da selin olumsuz etkilediği yerlerde çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızı bu yağmurdan daha az etkilenmesi için konteynerler kentlerimize geçirdik. Bir taraftan da şehrin temizliği için temizlik ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor.  


Yağışlarla oluşabilecek olası durumlar için ekiplerimizle birlikte teyakkuz halindeyiz. Rabbim bize bir daha böyle afetler göstermesin.”

Haber Merkezi