Sincan Belediyesi’nin düzenlediği Sincan Otomobil Festivali, Türkiye’nin dört bir yanından gelen otomobil meraklılarını bir araya getirdi. Sincan Park’ta gerçekleştirilen etkinliğe yüzlerce modifiye araç katıldı. Festival kapsamında güzellik ve desibel kategorilerinde yarışmalar düzenlendi.

Otomobil Festivali (3)

Modifiye tutkunları Sincan Park’ta buluştu

Dereceye giren araç sahiplerine ödüllerini Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan takdim etti. Etkinlik boyunca katılımcılar, araçlarını sergileyerek vatandaşlara keyifli bir hafta sonu yaşattı.

Festivalde konuşan Başkan Murat Ercan, gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Serin havaya ve yağmura rağmen iki gündür burası dolup taşıyor. Daha önce hiç yapılmamış bir etkinliği hayata geçirdik. Modifiye ve otomobil tutkunları burada buluştu. Ses sisteminden motoruna, kaportasından tasarımına kadar çok farklı kategorilerde yarışmalar düzenlendi. Gençlerin ilgisi beni çok mutlu etti. Gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”

Otomobil Festivali (3)

Avrupa Güzellik Birincisi: “Gençlere yol göstermek istiyorum”

Yarışmada “Avrupa Güzellik Birincisi” seçilen Hataylı modifiye tutkunu Bülent Atasoy, Türkiye’de düzenlenen pek çok organizasyonda dereceye girdiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

Ankara’da Engelliler Günü Paneli düzenlendi
Ankara’da Engelliler Günü Paneli düzenlendi
İçeriği Görüntüle

“Festivale Hatay’dan geldim. Birçok yarışmada birinciliklerim var. Sincan’daki bu etkinlikte de birinci oldum. Modifiye konusunda gençlere yol göstermek istiyorum. Bu tarz etkinliklerin tüm illerde yapılmasını arzuluyorum. Bize bu imkânı sağlayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a çok teşekkür ederim.”

Otomobil Festivali (4)

Gençlerin buluşma noktası oldu

Festival, sergilenen yüzlerce araç, canlı müzik performansları ve yarışma heyecanıyla renkli görüntülere sahne oldu. Yağışlı havaya rağmen binlerce kişinin katıldığı etkinlikte, modifiye kültürü ve otomobil tutkusunun birleştiği enerji dolu bir atmosfer yaşandı.

Otomobil Festivali (7)

Kaynak: Haber Merkezi