Murat Ercan'dan yüzleri güldürecek projeler! Murat Ercan'dan yüzleri güldürecek projeler!

Sincan’da “Arabaşı” buluşması düzenlendi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un da katılımıyla gerçekleşen buluşmada Yozgatlılar, misafirlerine kış aylarının vazgeçilmez lezzeti meşhur Arabaşı ikram etti. Başkan Ercan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Arabaşı Sincan (3)

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan, MHP Sincan İlçe Başkanı Oğuz Nihat Alkan, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Yusuf Yurteri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nigar Koca’nın katılımıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Arabaşı Sincan (2)

Damak çatlatan “Arabaşı”ndan tadan Başkan Ercan, “Sincan Yozgatlılar Derneği ve köy derneklerimize düzenlemiş oldukları bu anlamlı buluşma ve yörenin meşhur coğrafi işaretli lezzeti Arabaşı ikramlarından dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim muhabbetimizi artırsın, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ