23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü, düzenlenen tören ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sincan Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Lale, Zambak, Papatya, Leylak ve Menekşe adlı kreşlerinde eğitim gören çocuklar ve aileleri Lale Konferans Salonunda buluştu.

23 Nisan Kutlaması (4)

Tören Lale kreşi öğrencisinin İstiklal Marşını okumasıyla başladı. Öğretmenlerinin koordinatörlüğünde hazırlanan çocuklar birbirinden renkli gösterilerini sergiledi. Oyun havası oynayan çocuklar da sahnede renkli görüntüler oluşturdu.

23 Nisan Kutlaması (3)

Miniklerin günlerini kutlamak amacıyla gerçekleşen etkinlik sonunda, çocuklar konuklardan büyük alkış topladı.

23 Nisan Kutlaması (1)

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Sincanımızda hizmet veren 5 kreşimizde alanında uzman eğitimciler eşliğinde çeşitli atölyelerle çocuklarımızın gelişimine ve sosyalleşmesine katkı sağlıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onlar için ne yapsak azdır. Rabbim başarılarını daim kılsın, vatanımıza hayırlı birer evlat olmayı nasip etsin. Bu vesileyle aziz milletimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” sözleriyle çocukların bayramını kutladı.

Başkan Yaşar Yozgat Kültür Günleri’nde Başkan Yaşar Yozgat Kültür Günleri’nde

23 Nisan Kutlaması (2)

Kaynak: Haber Merkezi