Sincan Belediyesi ile DenizBank arasında yapılan promosyon anlaşması kapsamında belediye personeline 85 bin TL ödeme yapılacak. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, her bir çalışana promosyon ödemesinin tek seferde ve nakit olarak yapılması konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu.
Başkan Murat Ercan, promosyon sürecinin başından itibaren belediye çalışanlarının hak ve beklentilerini gözeten bir anlayışla hareket ettiklerini belirtti. İlk etapta sunulan tekliflerin personelin emeğini ve beklentilerini karşılamaktan uzak olduğunu ifade eden Ercan, bu nedenle beklentilerin altında kalan teklifleri kabul etmediklerini söyledi.

Promosyon anlaşması DenizBank ile sağlandı
Yoğun görüşmeler ve uzun süren müzakerelerin ardından DenizBank ile anlaşmaya varıldığını açıklayan Ercan, her bir belediye çalışanına 85 bin TL promosyon ödemesinin tek seferde ve nakit olarak yapılacağını bildirdi.
Başkan Ercan açıklamasında, Sincan’a hizmet veren belediye personeli adına süreci hassasiyetle yürüttüklerini belirterek, personel için en iyi sonuca ulaşmak amacıyla görüşmeleri kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.

Belediye personeli teşekkür etti
Promosyon anlaşmasının duyurulmasının ardından belediye personeli, belediye binasında Başkan Murat Ercan’ı alkışlarla karşıladı. Çalışanlar, yapılan anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Başkan Ercan da personelin sevincine ortak olurken, bundan sonraki süreçte de çalışanların emeğini, hakkını ve alın terini önceleyen bir anlayışla hareket etmeye devam edeceklerini kaydetti.




