Sincan Belediyesi gençlerin sanatla buluşması için adeta köprü vazifesi görüyor. Türk Musikisi Konservatuvarı’nı açarak Sincan’da çığır açan bir yeniliğe imza atan ve geleceğin müzisyenlerini yetiştiren Sincan Belediyesi, bünyesinde açtığı kurslarla da gençlerin hayallerini gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor. Bu kurslardan biri de gitar kursu.

Gitar Kursu 1

SİNCAN KURSLARINDA YOK YOK, GİTAR KURSUNA İLGİ ÇOK

Başkan Fethi Yaşar hemşeri dernekleri ile buluştu Başkan Fethi Yaşar hemşeri dernekleri ile buluştu

Gitar çalmayı çok istiyorum ancak yeteneğim var mı bilmiyorum diyorsanız; yıllardır bir enstrüman eğitimi almanın hayalini kuruyorsanız bu kurs tam da sizin için. Uzman eğitimciler notalardan başlayarak en temelden gitar çalmanın inceliklerini öğretiyor.

Gitar Kursu 2

Fatih Kültür Sanat Merkezi’nde müzik ve sanatla ilgilenen herkesin katılımına açık olan gitar kursu, bireylerin yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı oluyor. Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı verilen kurslarda eğitimciler; yaşa ve yeteneğe göre yapılan planlamanın ardından eğitime başlıyor. Yoğun ilgi gören gitar kursunun yanında; merkezde amigurumi, takı tasarımı, İngilizce, resim, seramik, dikiş, işaret dili, spor gibi birçok branşta kurslar veriliyor.

Gitar Kursu 3

Ücretsiz olan kurslara katılmak son derece kolay… Kültür Merkezlerine giderek bizzat başvuru yapılabileceği gibi, 444 4 762 numaralı telefon aranarak da detaylı bilgi alınabilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ