Sincan Belediyesi, can dostlarına besleme ve tedavi hizmeti sunuyor. Sevimli dostlar için mama üretiliyor ve 5740 can dostumuz tedavi edildi.

Yaptığı hizmetlerle Sincan’ın çehresini değiştiren Sincan Belediyesi, sokaktaki canlarımızı da unutmuyor. İlçede sokak hayvanlarını besleme noktaları 78'e yükseldi. Can dostlarımızın beslenmesinin yanında; yaralı, hasta sokak hayvanları da tedavi edilerek gerekli bakımları yapılıyor.Sincan Belediyesi, can dost1

Sincan Belediyesi sokaktaki canların aç kalmaması için ilçe genelinde besleme çalışmalarını artırdı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri sokak hayvanlarının bakım ve tedavileri için özel bir çalışma yürütüyor.

Sincan Belediyesi, can dost4

Sevimli Dostlar İçin Mama Üretiliyor

Sincan merkez, Yenikent ve Temelli bölgesinde besleme noktaları 78’e çıkarıldı, ekipler yaz kış demeden kuru-yaş mama ve su takviyesi yaparak sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. 2023 yılında toplam 31.590 kg mama üreten ekipler, bu mamayı can dostlarımıza ulaştırdı.

Sincan Belediyesi, can dost3

Yenimahalle’den kritik galibiyet Yenimahalle’den kritik galibiyet

5740 Can Dostumuz Tedavi Edildi

Ekipler yaralı ve hasta olan hayvanları da acil müdahale aracı ile yerinde ya da Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürerek tedavilerini yapıyor. Sağlığına kavuşturulan can dostlarımız tekrar yaşam alanlarına bırakılıyor. 2023 yılında toplam 5740 can dostumuzun tedavisi yapılarak doğal yaşam alanlarına bırakıldı.Sincan Belediyesi, can dost2

Haber Merkezi